Fotbalistul brazilian, acuzat pentru tentativă de omor după ce l-a lovit pe arbitru în cap cu piciorul și l-a lăsat inconștient


Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:43

Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 14:44


William Ribeiro, jucătorul lui Sao Paulo, a fost arestat după ce l-a doborât la pământ pe arbitrul Rodrigo Crivellaro și apoi l-a lovit cu piciorul în cap, lăsându-l inconștient pe gazon, într-un acces de furie. Jucătorul l-a lovit de două ori pe central, după ce acesta nu a fluierat un fault pentru echipa sa. 


Meciul a fost suspendat, iar arbitrul a fost dus la spital de urgență, iar Ribeiro a fost arestat și acuzat de tentativă de omor după momentul șocant. 


Arbitrul a fost eliberat din spital în cursul dimineții de marți și le-a transmis jurnaliștilor că nu a văzut încă filmarea cu incidentul, scrie Sky Sports


„Atacul său a fost extrem de puternic și violent, lovind arbitrul în cap și apoi lăsându-l inconștient. Arbitrul nu a avut ocazia să se apere”, a spus reprezentantul autorităților, Vinicius Assuno. 


Clubul i-a reziliat contractul jucătorului, menționând că actul violent „a fost unul dintre cele mai triste episoade din istoria de 113 ani a clubului”. 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *