Florin Cîțu trebuie să plece, nu are calitatea umană și profesională să fie premierul RomânieiSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET„Această coaliție poate să meargă mai departe și are resursele să scoata România din criză cu alt premier”, a anunțat Dan Barna, marți, înainte de dezbaterea și votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Întrebat dacă a avut discuții cu fostul lider PNL Ludovic Orban despre refacerea coaliției, Dan Barna a răspuns că „n-a existat nicio discutie din ce stiu”.

Dan Barna a revenit cu același mesaj legat de înlăturarea lui cîțu din fruntea Guvernului.

„Lucrurile sunt foarte clare, ca sa se guverneze pentru cetateni, nu pentru interesul lui Florin Cîțu. Ne așezăm la masă si discutam cu UDMR și PNL dar cu alt premier. 

Pe structura coalitiei din decembrie, propunerea de premier e a PNL si ne asteptam la altcineva decat Citu. Suntem responsabili, consecventi in mesajele date in spatiul public. (…)

Retorica agresiva, acida pe care o folosește Florin Cățu de două luni a aruncat coalitia in aer si a adus guvernul la încheierea mandatului. Premierul trebuie să plece, nu are calitatea umana si profesionala ca sa fie premierul României, a dovedit-o în cele 8 luni de guvernare” a declarat Dan Barna.

Despre propunerea lui Dacian Cioloș ca viitor premier, Dan Barna a spus că „este o decizie a USR-PLUS, propunerea de premier e clar Dacian Cioloș, dar va fi discutata la Cotroceni in momentul în care va exista dorința reconstruirii acestei coaliții”.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *