FCU Craiova – Univ. Craiova 0-2 | Dan Nistor le-a adus victoria oaspeților. Un suporter a decedat în tribune, după ce a suferit un infarctFCU Craiova – Universitatea Craiova 0-2


Meciul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a început mai slab decât se aștepta multă lume. În startul partidei s-a jucat mult pe contre, însă niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să ajungă periculos în fața porții.


Cele două goluri ale meciului au fost marcate în repriza secundă. În minutul. 47, Dan Nistor a profitat de o eroare comisă de Diallo în marginea careului de 16 metri și a marcat cu un șut spectaculos. Nistor a mai ieșit o dată la rampă în minutul 85, când i-a oferit o pasă de geniul lui Baiaram, care l-a învins cu sânge rece pe portarul Popa.


S-a încheiat 0-2, iar în urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă locul cinci în clasament, în timp ce trupa lui Mutu ocupă locul 13.


Meciul a fost marcat de un eveniment nefericit. Din păcate, unul dintre suporterii lui FCU Craiova s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct înainte de startul meciului.FINAL


Min. 85: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor îl angajează perfect pe Baiaram, care pătrunde în centru și îl execută fără emoții pe Popa.
Min. 72: Cojocaru i-a arătat cartonașul roșu lui Compagno, după ce acesta i-a dat o palmă peste cap lui Pigliacelli.
Min. 47: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor profită de o gafă comisă de Diallo și șutează imparabil din marginea careului de 16 metri.
Min. 46: Start în repriza secundă!


PAUZĂ


Min. 44: Ocazie Universitatea Craiova! Nistor îl angajează excelent pe Ivan, care avansează în flancul stâng, însă șutează slab din marginea careului de 16 metri.Min. 26: Screciu vede cartonașul galben, după un fault grosolan comis asupra lui Negru.


Min. 13: Fumul s-a ridicat, iar meciul a fost reluat.


Min. 10: Meciul a fost întrerupt de centralul partidei, după ce suporterii Universității Craiova au aruncat cu torțe pe teren.Min. 1: Start în prima repriză!


UPDATE | Suporterii de la Peluza Nord au încercat să-i atace pe suporterii lui FCU, aflați în Tribuna 2, însă jandarmii au intervenit rapid și au dispersat cele două grupuri.
UPDATE | Momente de panică în tribunele stadionului din Craiova! Un suporter aflat la Tribuna 1 a intrat în stop cardio-respirator. Medicii luptă să-i salveze viața.
ECHIPELE DE START


FCU CRAIOVA 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Paramatti, D. Albu, Asamoah, Bauza – Sidibe, Compagno; Rezerve: Cobrea, Bușu, Gajic, Vl. Pop, Blidar, Raicea, Bălan, Ondaan, Van Durmen; Antrenor: Adrian Mutu


CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Al. Crețu, L. Houri – Gustavo, Koljic, A. Ivan; Rezerve: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, M. Căpățână, Baiaram, Cîmpanu, Markovic, Fedele, Ivanov; Antrenor: Laurențiu ReghecampfCele două cluburi care își revendică istoria Universității Craiova se vor întâlni pentru prima dată. Astfel, „Ion Oblemenco” va găzdui derby-ul etapei a 11-a a Ligii 1.


Echipa condusă de Reghecampf vine după cu o injecție de moral, după ce au eliminat CFR-ul din Cupa României, 1-0, și au demolat Dinamo cu 5-0, în campionat. 


În optimile Cupei României s-a calificat și Craiova lui Mutu, însă în ultimul meci din campionat a bifat doar o remiză, 1-1, cu FC Botoșani.


Niciuna dintre echipele din Bănie nu se află pe locul pe care și-l doresc în clasament, Universitatea Craiova ocupând locul 8, cu 16 puncte, iar FCU poziția a 13-a, cu doar 9 puncte. 


Echipele probabile


FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Van Durmen – Sidibe, Bălan, Bauza 


Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu, Houri – Gustavo, Ivan, Baiaram

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *