FCSB – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, ora 21:30 | Schimbări majore în echipa de start a FCSB-ului: Dumiter e titular! Nume surpriză în primul 11Urmărim și comentăm împreună meciu dintre FCSB și Universitatea Craiova, pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.


FCSB – Universitatea Craiova


 


Echipele de start:


Surprize mari în primul 11 al FCSB-ului, acolo unde Risto Radunovic și Valentin Crețu au fost scoși din echipă. Roș-albaștrii propun o linie defensivă schimbată aproape în totalitate față de meciul cu Karagandy. Vucur va face pereche în defensivă cu Alexandru Crețu, în timp ce Haruț și Sorin Danuț Serban, marea surpriză, vor juca în benzi. 


Totodată, noul transfer, Andrei Dumiter va începe titular, la doar câteva zile de când a semnat.
Cel mai tare meci al etapei secunde se dipută în această seară, de la ora 21:30 și le aduce față în față pe FCSB și Universitatea Craiova. Două echipe care în ultimele sezoane s-au aflat în luptă directă pentru primele poziții în clasament.


După revenirea oltenilor în prima ligă, în 2014, cele două formaţii s-au mai întâlnit de 24 de ori Liga 1. FCSB s-a impus de 17 ori, în timp ce oltenii au câștigat doar patru partide. Trei dueluri s-au încheiat la egalitate.


Prima confruntare dintre cele două mari rivale a avut loc pe 2 august 2014, FCSB – CS U Craiova 3-1. Au marcat atunci Adi Popa, Lucian Sânmărtean, Fernando Varela, respectiv Andrei Ivan.


Ultima confruntare dintre FCSB și Craiova a avut loc pe 19 mai 2021, și s-a încheiat cu victoria oltenilor, prin golul marcat de Alexandru Cicâldău, transferat, sâmbătă, la Galatasaray.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *