FCSB – Gaz Metan Mediaș, LIVE TEXT de la 22:00 | Schimbări uriașe în echipa FCSB-ului: Vlad, înapoi în poartă! Vinicius și Mamut sunt titulariUrmărim și comentăm împreună meciul dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro. 


FCSB – Gaz Metan Mediaș 


Dinu Todoran a făcut schimbări majore în echipa de start a roș-albaștrilor. Astfel, Vinicius și Ivan Mamut vor debuta la FCSB. De asemenea, căpitanul Tănase va face pereche la mijloc cu Ovidiu Popescu și Olimpiu Moruțan. 


Surpriza vine în atac, acolo unde Octavian Popescu a fost scos din echipă. Cordea, Mamut și Coman sunt jucătorii din atacul roș-albaștrilor. 


Echipele de start:
FCSB primește vizita lui Gaz Metan pe Arena Națională în etapa a patra a Ligii 1. Elevii lui Dinu Todoran au unstart instabil de campionat, cu  două egaluri, la Botoșani, 1-1, și UTA  Arad, 1-1, și o victorie categorică împotriva Universității Craiova, 4-1. 


Medieșenii au început sezonul bine, cu un succes cu CS Mioveni, 1-0. În a doua etapă au cedat în fața Farului condus de Gică Hagi, 0-2, iar în ultima partidă, cu FC Argeș, au pierdut cele 3 puncte în minutele de prelungire, când Diogo Viana a făcut 2-2 cu 1 minut înainte de fluierul final. 


Astfel, Mihai Teja va încerca duminică să își încurce fosta echipă, pe care a pregătit-o în sezonul 2018-2019, când a terminat campionatul pe locul 2, bifând 9 victorii, 5 remize și o înfângere.   • FCSB - Gaz Metan Mediaș, LIVE TEXT de la 22:00 | Dinu Todoran are nevoie de o victorie pentru a se apropia de CFRIanis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *