FC Argeş – Rapid, LIVE TEXT, ora 21:30! Giuleștenii caută victoria pentru a rămâne în topUrmărim și comentăm împreună meciul dintre FC Argeș și Rapid, pe sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.


FC Argeș și Rapid se întânesc, sâmbătă, 7 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în etapa a patra a Ligii 1.


Runda a 4-a programează unul dintre dueluri de tradiţie din actuala Liga 1, cel dintre FC Argeş şi Rapid, echipe care au ca obiectiv calificarea în play-off.


Cele două formaţii s-au mai întâlnit de 72 de ori în principala competiţie internă, de 24 de ori s-au impus piteştenii, de 33 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte 15 partide s-au terminat la egalitate.


Prima confruntare dintre cele două rivale din Liga 1 a avut loc pe 15 octombrie 1961, Dinamo Piteşti – Rapid 1-1. Cele două goluri au fost marcate atunci de Vasile Florescu, respectiv Nicolae Georgescu.


Ultima întâlnire dintre FC Argeș și Rapid din Liga 1 a avut lor pe 21 aprilie 2009: FC Argeş – Rapid 1-0, marcator Adrian Iordache.Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *