Face Rednic ”curățenie” la Dinamo? ”Vor dispărea toți copiii”


SPORT.RO

Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:42

Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 21:46


Fostul campion al României cu Dinamo crede că Rednic nu va conta pe majoritatea jucătorilor tineri, și va încerca să aducă alți fotbaliști, mai experimentați, cu care să obțină rezultate într-un timp foarte scurt.


”Nu face de capul lui transferuri. Rednic și-a făcut strategia cu cei din conducere. Va schimba, vor dispărea cu siguranță toți copiii.


Florentin Petre, despre revenirea lui Rednic la Dinamo


Își dorește să facă performanță. O să facă curățenie. Trebuie să ducă echipa pe linia de plutire. Dacă nu are rezultate, îi va fi greu. Are un CV impresionant, cu echipe multe, cu experiență.


Din punctul meu de vedere, Dinamo are o echipă prea tânără, prea necoaptă. Ce au vrut să facă e un lucru extraordinar. Același lucru l-a făcut Dinu în 95, dar atunci aveam altă calitate, altă pregătire.


Ca să faci performanță cu acești copii îți trebuie timp. E destul de greu să te aștepte lumea. Dacă ne gândim la generațiile pe care Dinamo le-a avut, când la juniori câștiga tot…”, a declarat Florentin Petre, la Digi Sport.


Rednic a anunțat că are nevoie de transferuri la Dinamo, dar și de o ”legendă” a clubului care să i se alăture. Marius Niculae și Ionel Dănciulescu au fost luați în calcul. Florin Răducioiu și-a arătat și el disponibilitatea de a veni la Dinamo.


Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu șapte puncte, la patru puncte distanță de ”lanterna roșie”, Academica Clinceni.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *