EXCLUSIV | Săgeți către Șumudică după scandalul cu Chipciu: „Nu ar trebui să intervii, e un interes al clubului”Marin Ion a fost invitat la emisiunea „Ora Exactă în Sport”, unde a vorbit despre mai multe subiecte din sport, inclusiv scandalul dintre Șumudică și Chipciu. 


Acesta a analizat situația de la CFR Cluj, fiind de părere că în spatele incidentului dintre Marius Șumudică și Alex Chipciu există un substrat necunoscut. 


„Din punctul meu de vedere nu sunt decât două lucruri care trebuie să ne dea de gândit. Clubul îl mai vrea pe acest jucător sau nu? Pentru că aici este o mare problemă. A doua: antrenorul are nevoie de el sau nu are? Ai spus mai devreme că s-ar putea, din cauza salariului foarte mare și pentru că nu a jucat titular în toate jocurile, clubul să spună plătim prea mult pentru prea puțin și hai să încercăm să scăpăm de el.


Problema este că tu ca antrenor nu ar trebui să intervii în chestia asta, pentru că și pe vremea noastră ne mai loveam cu mingea, ne mai înjuram. Asta nu înseamnă că ne chema antrenorul și ne dădea afară.


Ori este un interes al clubului, ori dacă Șumi nu vrea să dea deloc înapoi și să-l reprimească înseamnă că este conflictul mult mai mare și e ceva în spatele acestui conflict.„,  a declarat Marin Ion, în exclusivitate, la PRO X.   • EXCLUSIV | Săgeți către Șumudică după scandalul cu Chipciu:


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *