EXCLUSIV | „Nu mai vreau să am de-a face cu el!” Gigi Becali, supărat pe Șumudică. Ce l-a deranjat pe patronul FCSBGigi Becali s-a supărat pe prietenul Marius Șumudică!


Patronul FCSB a fost deranjat de gluma pe care antrenorul campioanei CFR Cluj a făcut-o la adresa echipei pe care o patronează, motiv pentru care a luat decizia de a nu mai vorbi despre adversarele din Liga 1.


„Nu vreau să mai fac caterincă cu Șumudică la televizor. Nu mai vreau să am de-a face cu el. El putea să îl ironizeze cu MM, să zică ce vrea, dar când a zis de FCSB m-a atacat pe mine. El trebuie să se laude cu ce face el, el trebuie să țină minte de prieteni care l-au ajutat la greu. 


Cel mai bine face Neluțu Varga. Nu vorbește despre alții. Ce mă interesează pe mine să fac polemici? Tănase a răspuns foarte frumos „ironii ieftine și o să vedem pe teren”. Singurul meu țel e ca atunci când văd clasamentul să văd FCSB sus, până atunci are dreptul să vorbească Șumudică”, a spus Gigi Becali, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.


FCSB și CFR Cluj se întâlnescu în Liga 1 în etapa a șaptea. Meciul este programat pe 28 august 2021 și se va disputa la Cluj. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.  • EXCLUSIV | „Nu mai vreau să am de-a face cu el!” Gigi Becali, supărat pe Șumudică. Ce l-a deranjat pe patronul FCSBIanis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *