EXCLUSIV | „Nu am mai văzut asta în ultimele luni!” Șumudică, atacat dur de un fost antrenor al campioanei CFRMarius Șumudică a fost numit pe banca CFR-ului în această vară!


Fiind un antrenor preocupat mai mult de faza ofensivă decât o făcea Dan Petrescu pe vremea când o pregătea pe CFR, „Șumi” a trebuit să schimbe din temelii sitemul de joc al echipei sale, lucru care a dus la mai multe dezechillibre în compartimentul devensiv.


În ciuda nesiguranței din defensivă, trupa pregătită de Șumudică a reușit să obțină victorii la limită în acest start de sezon și chiar a legat o serie de șapte meciuri fără înfrângere în toate competițiile.


Eliminarea din Champions League, după 1-3 cu Young Boys, i-a făcut pe mulți să uite că în ciuda defensivei visătoare, CFR a obținut rezultate pozitive pe bandă în ultimele confruntări.


Vasile Miriuță, antrenorul care a pregătit-o pe CFR în două rânduri (2013-2014 și 2016-2017), a trimis câteva săgeți spre actualul antrenor al campioanei, după ce CFR a ratat calificarea în playoff-ul Ligii 1.


„Noi am jucat 20 de minute la Cluj și am mai jucat 15 minute la Berna.


Acum un an, doi la echipa asta, fotbaliștii jucau, mureau unul pentru altul pe teren, puteau să alerge. Nu am mai văzut acest lucru în ultimele luni.


Nu cred că vor lua la pas campionatul. Tot CFR va lua și anul acesta campionatul pentru că nu au o contracandidată puternică”,  a spus Vasile Miriuță, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.


Marius Șumudică (50 de ani) a fost numit pe banca lui CFR Cluj, pe 2 iunie 2021. Tehnicianul a semnat un acord pentru două sezoane. „Șumi” l-a înlocuit pe banca campioanei pe Edi Iordănescu, cel care a ales să plece după ce a câștigat titlul în Liga 1 sezonul trecut.


Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *