EXCLUSIV | „În 20 de minute să iei trei goluri? E șocant!” Ștefan Gadola a vorbit la Ora Exactă în Sport CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Champions League.


Campioana României a fost eliminată de Young Boys Berna, în turul trei al preliminariilor Champions League.


Young Boys Berna a fost echipa net superioară în această dublă, iar acest detaliu este recunoscut chiar de cei conducători. Ștefan Gadola, unul dintre acționarii clubului, este de părere că echipa nu merita mai mult din această dublă.


Ștefan Gadola: „I-am lăudat pe ei ca să nu spun lucruri despre echipa noastră” 


 


”Au meritat victoria, nu se poate pune problema că nu au meritat. Să dai trei goluri în 20 de minute, după ce ești condus cu 1-0 este fantastic, este o echipă incredibilă, m-au surprins extrem de tare și merită victoria. I-am lăudat pe ei ca să nu spun lucruri despre echipa noastră.


Suntem într-o etapă în care jucăm cu echipe bune. Din punctul ăsta de vedere, sunt încântat că am ajuns aici, să jucăm cu astfel de echipe, este un lucru minunat. Este deja un succes, dar eu mi-aș dori să ne calificăm în grupele Europa League. Vă dați seama că sunt emoții, nu e ușor.


În 20 de minute să iei trei goluri? Este șocant. Aștept să jucăm cu echipe deosebite, cu echipe care au bugete mari, jucători de alt calibru. Cert e că nu merităm să fim acolo, dacă luăm așa bătaie”, a spus Ștefan Gadola, miercuri dimineața la emisiunea Ora Exactă în Sport.   • EXCLUSIV | Reacție sinceră din partea celor de la CFR Cluj: ”Au meritat victoria”Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *