EXCLUSIV | Cea mai dură reacție după CFR Cluj – Young Boys Berna 1-1„Suntem de râsul lumii!”, spune fostul președinte al LPF. 


Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că CFR Cluj a obținut marți seara, în Gruia, un rezultat mare, egalul (1-1) cu Young Boys, în manșa întâi a turului III preliminar din Liga Campionilor. 


Într-o intervenție la emisiunea Ora Exactă în Sport, miercuri dimineața, la Pro X, Dragomir a plasat rezultatul elevilor lui Marius Șumudică într-un context mai larg, după ce toate echipele din România au fost eliminate joia trecută din Conference League. 


Dumitru Dragomir: „CFR are șanse 10-15 % cu elvețienii”


„Rezultat excepțional față de valoarea echipei CFR. Era diferență de câteva grade între ei și Young Boys. CFR are șanse 10-15% cu elvețienii.


Echipa are valoare pentru fotbalul românesc, când ieșim în Europa suntem de râsul lumii. Mă mir cum de au luat doar un singur gol. Pentru Conference League, CFR Cluj poate face ceva. Era o diferență atât de mare, în a doua repriză s-a jucat la o singură poartă. Cât o fi el Șumudică de antrenor mare și norocos, părerea mea e că nu are nicio șansă. 


 


Nu avem nicio șansă cu o echipă din România până nu se îndreaptă situația în sportul românesc. În ultimii 30 de ani nu s-a împiedicat nimeni în cluburile de copii și juniori. Toate sporturile de echipă sunt la pământ”, a declarat Dumitru Dragomir, miercuri dimineața, la Pro X. 


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *