EXCLUSIV | „Are bani să-l ia!”. Ce se întâmplă cu Moruțan după evoluția impresionantă cu CraiovaOlimpiu Moruțan a ascultat sfaturile lui Gigi Becali. 


Mustrările lui Becali asupra lui Moruțan după primul meci cu Shakhter Karagandy, din turul 3 preliminar al Conference League, au dat roade. Duminică, mijlocașul a marcat un gol magnific cu Universitatea Craiova. La finalul partidei, jucătorul lui FCSB a glumit pe seama evoluțiilor sale șterse din primele două meciuri, spunând că a jucat așa pentru ca Becali să îl lase mai ieftin la Galatasaray. 


A doua zi după victoria cu Craiova, Becali a dezvăluit că Moruțan i-a ascultat sfaturile. Finanțatorul lui FCSB a mai precizat că nu le va face o favoare turcilor și nu va scădea suma de transfer a lui Moruțan.


S-a mutat la Domnești a doua zi după ce l-am criticat. O săptămână a fost supărat cu capul în jos, la antrenament. Așa mi-a spus MM. El era supărat că a fost ocnă, nu mai voia să vorbească. I-a revenit zâmbetul pe buze. A fost ambiția lui. 


Galatasaray are bani, dar nu știu dacă vor ei să-l ia. Toată lumea știe că trebuie să plătească mulți bani pentru jucătorii de la FCSB„, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X.   • EXCLUSIV |


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *