Evantaiul șpăgilor. Bogdan Adimi și Răzvan Duca, directorii ROMPREST, linie directă cu Statul paralelSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NETRevenind la ancheta strictsecret.ro, aceasta dezvăluie identitatea unui astfel de cărăuș: Bogdan Dinu.

„Bogdan Dinu este exemplul perfect al golănașului ajuns la București, care se învârte în toate cercurile politice și economice, exemplul perfect de cărăuș de șpăgi care trăiește expunându-și libertatea pentru a lua un comision”, notează sursa citată. 

Mai jos, redăm încă un pasaj din ancheta strictsecret.ro:

„Bogdan Dinu, ca orice beizadea infractoare, provine dintr-o familie decentă: tatăl lui a fost o grămadă de ani șeful Poliției locale Târgoviște. Dar Bogdan Dinu a dat de cașcaval și a jinduit după viața bună imediat ce s-a stabilit la București. Ori mașinile scumpe nu se plătesc cu economii din salariu, ci se achită cu banii dați din țepe. Iar Dinu s-a anturat numai cu controversați, penali, cu sulfuroși. (…) Bogdan Dinu s-a anturat fără nici o emoție și cu nașul său, Răzvan Duca, administratorul Romprest, „frate” de coțcării cu Bogdan Adimi, tot de la Romprest. E important să vă prezentăm toată cloaca asta de nume înșiruite, fiindcă numai așa veți înțelege cât de mare e cloaca. Într-o anchetă de excepție, Evenimentul Zilei prinde acum câțiva ani o sursă care se confesează:

Încă de la venirea sa în compania Romprest, Bogdan Adimi a început să cheme angajati la mai multe întâlniri. La unele din întâlniri am participat și eu. Adimi a inceput să ne spună că el este colaborator al DNA și că a lucrat cu SRI și cu DNA. Odată, Adimi și Razvan Duca ne-au arătat că au pe telefon numărul personal al lui Coldea și ne-au zis că pot să îl sune oricând să îi ceară ajutorul. În aceeași întâlnire, Adimi ne-a spus că lucrează cu o procuroare de la DNA Ploiesti care i-a luat locul lui Portocală și că a făcut mai multe denunțuri și că el o să aresteze mai mulți oameni importanți în luna septembrie. Ne-a propus și nouă să mergem la DNA, să facem denunțuri ca să ne ajute după ce o să preia el compania. De mai multe ori, Adimi se lauda că este nepotul lui Kovesi, că are relații la DNA și este foarte periculos. Se lăuda ca el l-a arestat pe Murgeanu și pe Max Bălășescu și că el este colaborator și poartă tot timpul fire pe el”, a declarat o sursă din apropierea lui Bogdan Adimi, citată de EVZ.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *