„Eu de ce trebuie să plătesc pentru greșeala lui?” Marius Criotoru, revoltat pe deciziile arbitrului


SPORT.RO

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:25

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:31


FC Botoșani a întâlnit-o pe Academica Clinceni, în a 11-a etapă a Ligii 1, iar Marius Croitoru a obținut o remiză, 1-1, în meciul cu ilfovenii, după ce a jucat mai bine de 30 de minute cu un om mai puțin, după ce Malcom a văzut al doilea cartonaș galben.


Cu toate că a fost eliminat în minutul 56, francezul a fost iertat în două rânduri de Viorel Flueran. În minutul 13 l-a lovit direct în gât pe Chandarov, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, iar 8 minute mai târziu l-a călcat pe gleznă pe Omoh, văzând doar cartonașul galben pentru această intervenție, ca în minutul 56 să fie eliminat fără a comite vreun fault.


Cu toate acestea, Marius Croitoru consideră că Viorel Flueran a greșit atunci când a dorit să îndrepte greșeala din prima repriză. 


În timpul meciului, vă dați seama că echipa are nevoie de Malcom, este un jucător important pentru noi. Până la urmă, ideea mea de a-l lăsa pe teren a fost bună, dar nu a coincis cu a arbitrului. 


Elimină-l pentru ce greșește, dar nu-l elimina pe nimic. Mâine poate să repete aceeași greșeală, să îmi spună că nu merita nimic la faza aia. Nu poți să îndrepți o greșeală cu o altă greșeală. Elimină-l în minutul 1, în minutul 2, sunt de acord ca fotbalul să se joace în siguranță. 


Eu de ce trebuie să plătesc pentru greșeala lui? Eu dacă nu sunt în stare să antrenez și pe mine mă dă afară patronul, plătește un arbitru? Nu ți-a dat Dumnezeu talentul să fii un arbitru bun, cum mai sunt și unii jucători care sunt la Liga 2, Liga 3”, a declarat Marius Croitoru la digisport. 


În urma acestui succes, FC Botoșani rămâne pe locul doi în Liga 1, cu 22 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului CFR.  

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *