„Echipa a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic!” Camora, mulțumit de joc. Ce spune de AlibecCăpitanul CFR-ului a oferit prima reacție la „cald”.


Clujenii au fost foarte aproape să câștige manșa tur cu Young Boys, campioana Elveției, însă au fost egalați în prelungirile partidei. Mario Camora se declara mulțumit de evoluția tactică a clujenilor și spune că accidentarea lui Alibec nu trebuie să afecteze echipa.


„Știam că e un meci foarte greu pentru noi. Din păcate, am luat gol la ultimă faza, asta e. Echipa a făcut un meci aproape perfect din punct de vedere tactic. Încercăm să mergem acolo si să jucăm cat mai bine. Mister a văzut bine cum joacă adversarul și unde sunt periculos.


Au jucători de calitate, s-a văzut, cu viteza foarte bună. Alibec e un jucător important pentru noi, care ține bine de minge. Din păcate s-a accidentat, dar asta este, avem alți jucători, trebuie să fim un grup unit, concentrați, să încercăm la Berna să mergem mai departe”, a spus Mario Camora, pentru digisport.


„Trebuie să avem încredere până în ultimele secunde”


 


„Trebuie să fim realiști, e greu, dar se poate. Cum am spus și dată trecută, cat timp avem șanse, trebuie să ne gândim la Champions League. Sperăm să se schimbe soarta la retur. Anul trecut știți de ce s-a schimbat. Trebuie să avem încredere până în ultimele secunde”, a spus Mario Camora, pentru sursa citată.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *