„E o încântare să te uiți la el”. Andrei Cordea, lăudat pentru seriozitatea cu care se antrenează Andrei Cordea a fost lăudat de un oficial de la Academica Clinceni, fostul club la care a evoluat, pentru seriozitatea cu care se antrenează. 


Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Sorin Paraschiv a explicat care au fost motivele pentru care Andrei Cordea a reușit să se impună la FCSB. 


La doar 22 de ani, fotbalistul este jucător de bază în echipa antrenată de Dinu Todoran, evoluțiile sale de la începutul sezonului competițional fiind impresionante. 


Este o încântare la antrenament să te uiți la el. Am spus când a ajuns la FCSB că toți îl vor admira. Și nici nu are cum să nu joace la cum se antrenează.


Ok, la FCSB, patronul nu vede antrenamentele, dar eram sigur ca Mihai Stoica și antrenorul îl vor admira după care îi vor spune patronului. Cordea nu are cum să lipsească din primul 11 de la FCSB”, a declarat oficialul de la Academica Clinceni la DigiSport Matinal.


Cum a ajuns Andrei Cordea la FCSB

 


Gigi Becali a dezvăluit la „Ora Exactă în Sport” cum a ajuns să-l aducă pe Cordea la FCSB. Acesta a explicat că va fi unul dintre oamenii de bază din primul 11 al lui Todoran, alături de alți trei fotbaliști. 


„Eu l-am văzut la un singur meci, când a marcat împotriva noastră. M-a impresionat cum a jucat. Statura lui puternică, iute.. și dribla. Mai dau și greș, dar el e jucător. Eu îi încerc. 


Cordea o să joace inter dreapta. Poate să joace ce vrea el. Ce este cert.. Tavi Popescu, Coman și Cordea vor fi 100% în echipă.”, a declarat Gigi Becali. 


Romanii joaca la PRO TV: Steaua Rosie Belgrad – CFR Cluj, marti, de la 10 seara. Bucurati-va de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *