Dua Lipa e socata de comentariile facute de rapperul DaBabyRapperul DaBaby a devenit un nume controversat in ultimele zile, dupa ce in timpul concertului pe care il sustinea in cadrul festivalului Rolling Load din Miami, a aruncat cuvinte grele comunitatii LQGBT, facand comentarii homofobe in timp ce se adresa multimii.

 

”Daca nu ai aparut  astazi aici cu HIV, SIDA sau oricare dintre bolile cu transmitere sexuala care va vor face sa muriti in doua sau trei saptamani, atunci aprinteti blitul telefonului.”, a spus rapperul, pe langa multe alte comentarii care i-au socat pe cei prezenti si nu numai.

 

Ei bine, cum criticile sale nu au trecut neobservate si neauzite de restul,  Dua Lipa, care a colaborat cu DaBaby pentru remix-ul piesei Future Nostalgia ,,Levitating”, a tinut sa vorbeasca despre asta pe contul ei de Instagram spunand: ”Sunt surprinsa si ingrozita de comentariile lui DaBaby. Chiar nu-l recunosc ca fiind o persoana cu care am colaborat. Stiu ca fanii mei stiu unde imi sta inima si ca sprijin 100% comunitatea LGBTQ.De asemenea, artista le-a cerut fanilor sa ramana uniti pentru a combate stigmatul si ignorata care se invarte in jurul HIV/SIDA.”

 

Cat despre DaBaby, se pare ca dupa o perioada de reflectie asupra celor spuse pe scena, aceasta a simtit nevoia sa lase un mesaj pe Twitter vis-a-vis de cele intamplate. ”Oricine a avut vreodata SIDA/HIV a avut dreptul sa fie suparat. Ceea ce am spus este insesnibil, chiar daca nu am intentia de a ofensa pe cineva, asa ca scuzele mele. Dar comunitatea LGBTQ… nu va deranjez pe toti, nu-i asa. Treaba voastra e treaba voastra.”

 

Well si desi multi il judeca pe DaBaby pentru cele spuse, TI a postat mai multe story-uri pe social media prin care ii ia cumva apararea lui DaBaby, spunand ca asa cum el reuseste sa-l suporte pe Lil Nas X, care isi exprima sexualitatea, modul in care traieste si gandeste prin videoclipurile si concertele sale, asa si ei ar trebui sa-l suporte pe DaBaby atunci cand isi exprima parerea in public, deoarece fiecare isi traieste viata dupa propriile credinte.

 

”Nu este nimic in neregula cu toate astea. Nu trebuie sa fie ura, totul este onest”, spune TI.

 

Voi ce parere aveti despre tot scandalul si despre spusele lui TI?Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *