„Doar weekend-ul meu și al lui Zuckerberg a fost prost?!” Reacție genială a lui Neymar după ce Instagram, Facebook și WhatsApp au picat


Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:01

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 22:07


Rețelele deținute de Facebook au fost indisponibile pentru mai multe ore pe întreaga planetă, astfel că utilizatorii nu au putut să le mai acceseze. Situația a reprezentat motiv de glumă pentru Neymar, care a intrat pe Twitter, care a mers în toată această perioadă, și a profitat pentru a oferi un răspuns și pentru criticile primite în ultimul timp. 


Brazilianul a fost cel mai criticat jucător al lui Paris Saint-Germain după înfrângerea cu Rennes, iar prestațiile slabe au fost analizate de presa din Franța, fiind acuzat pentru forma fizică în care se află. 

  • Neymar


Răspuns genial al lui Neymar


Cunoscut deja pentru faptul că răspunde cu zâmbetul pe buze criticilor, cel mai recent episod a fost când le-a răspuns cu fotografii cu el fără tricou celor care l-au contestat, spunând că are multe kilograme în plus, Neymar nu s-a dezis nici acum. 


„Doar weekend-ul meu și al lui Zuck (n.r Mark Zuckerberg, deținătorul Facebook) a fost prost sau mai există și alții?!”, a scris Neymar pe Twitter. 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *