„Dacă te bate Shakhter Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist!” Jucătorii FCSB-ului, făcuți prafFCSB a fost eliminată din cupele europene.


Cea mai mare umilință din istoria recentă a grupării roș-albastre s-a produs joi, iar aceasta are un ecou foarte puternic printre oamenii de fotbal din România, iar Valeriu Răchită, fost jucător al formației patronate de Gigi Becali, spune că dacă se întâmpla asta pe vremea lui, renunța să mai joace de rușine.


Vivi Răchită: „Mi-aș fi dat foc la legitimație!”


 


„Îmi dădeam foc la legitimație. Veneam acasă, îmi luam o brichetă de un leu și îmi ardeam legitimația de fotbalist. Mă apucam de agricultură, de fonduri europene și de orice în afară de sport. Te poți angrena în competiții Old Boys, pe care și eu le frecventez.


Dacă te bate Shakhter Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist. Pe vremea mea, jucam cu echipa a doua împotriva lor în cantonamentele din Antalya. O să ne bată și echipe din Gibraltar în următorul an”, a spus Valeriu Răchită, la Sport Total FM.Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *