„Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista!” Noul antrenor al oltenilor, în fața unei provocări greleLaurențiu Reghecampf a fost instalat pe banca CSU Craiova în mod oficial marți.


Tehnicianul român a pregătit-o ultima oară pe Al Ahli din Arabia Saudită, de care s-a despărțit în această vară, iar acum a preluat-o pe CSU Craiova, rămasă fără antrenor după demiterea lui Marinos Ouzounnidis în urma înfrângerii cu Laci, 1-0.


„M-a surprins revenirea lui Reghe în România”


Fost conducător la Poli Iași sau la Dinamo, Florin Prunea a fost surprins de revenirea lui Reghecampf în Liga 1 și crede că nu-i va fi atât de ușor, mai ales în condițiile în care la CSU Craiova a antrenat și Victor Pițurcă, plecat însă după o scurtă perioadă petrecută la clubul oltean.


„Un meci periculos, Laci nu e mai bună decât Craiova. Individual, Craiova e mai bună. Schimbarea antrenorului… jucătorii trebuie să demonstreze acum că merită să prindă primul 11. Nu putem să comparăm Bon cu Reghe sau Ouzounidis.


Bon e un antrenor de casă la Craiova, dar nu poate fi pe bancă mult timp. Reghe… sunt curios. Dacă Piţurcă nu a rezistat, să vedem dacă Reghe va rezista, nu îi va fi uşor. Vine la o echipă cu probleme în momentul de faţă. M-a surprins revenirea lui Reghe în România, sincer…nu mă aşteptam.


Sunt curios să-l vedem pe Reghe, vine după câţiva ani înapoi în ţară. S-au mai schimbat lucrurile pe la noi. Merge la Craiova unde nu e uşor. Nu-l consider pe Reghe un antrenor care se aruncă cu capul înainte. Este un antrenor care îşi calculează bine paşii”, a declarat Florin Prunea, pentru Telekomsport.


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *