CS Mioveni – Rapid, LIVE TEXT, de la ora 21:30! Duelul nou-promovatelor. Echipele de startUrmărim și comentăm împreuna meciul dintre FC Argeș și UTA Arad pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro.


CS Mioveni 0-0 Rapid


 


ECHIPELE DE START08:30 Mioveni și Rapid s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie din România, iar de fiecare dată giuleștenii au fost cei care s-au impus.


Primele confruntări au avut loc în ediţia 2007/08, când Rapid a câştigat cu 2-1 în deplasare şi cu 3-0 acasă. Cea mai mare diferenţă de scor pe prima scenă: 14 octombrie 2021, Rapid – CS Mioveni 4-0.


Ultima oară, cele două echipe s-au întâlnit într-un duel din Liga 1: 21 aprilie 2012, CS Mioveni – Rapid 1-2, goluri marcate de C. Năstăsie, respectiv Ov. Herea şi C. Deac.


Deși Mioveniul nu a reușit să se impună niciodată în fața Rapidului, antrenorul „galben-verzilor”, Alexandru Pelici, a reușit un rezultat de egalitate cu giuleștenii, pe 17 octombrie 2004, Apulum Alba Iulia – Rapid 1-1, în rest are trei înfrângeri.  • CS Mioveni - Rapid, LIVE TEXT, de la ora 21:30! Duelul nou-promovatelor


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *