Criticile care pot arunca în aer vestiarul lui PSG: „Incapabil de un duel unu contra unu! Cei sensibili ar plânge!”


Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 19:14

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 19:22


Apărarea lui Rennes nu a fost speriată de tripleta Messi-Mbappe-Neymar, iar echipa condusă de Mauricio Pochettino a primit numeroase critici pentru prestația din ultima etapă. Cel mai criticat dintre cei trei a fost Neymar, care a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale de la transferul său la Paris. 


Majoritatea criticilor au fost îndreptate către brazilian, iar L’Equipe i-a dedicat un articol ‘decarului’, în care l-au făcut praf. Mai mult, fanii au cerut ca acesta să fie lăsat pe banca de rezerve în următoarele meciuri, iar principalul motiv este lipsa de prospețime pe care o arată. 


„Cei sensibili ar începe să plângă!”


„Neymar, nimic nu merge bine”, este titlul articolului în care jucătorul PSG-ului este criticat. 


L’Equipe pune accent pe forma slabă a acestuia, punctând viața extra-sportivă a brazilianului, care a ținut în repetate rânduri primele pagini ale tabloidelor. Mai mult, kilogramele în plus ar fi un alt impediment și motiv de critică, mai ales după imaginile din vacanță apărute cu el. 


„Dacă citiți aceste rânduri și sunteți suporteri ai lui PSG, opriți-vă cinci minute pentru a ‘savura’ cele mai tari clipuri cu Neymar Junior din primele sale luni la PSG în 2017 și 2018. Veți vedea ce a făcut din brazilian să fie un geniu al jocului. Un fotbalist capabil să inspire, o pasă, un dribling, pentru a fi unul dintre cei mai creativi din istoria sportului. 


Acum trageți aer în piept și urmăriți ultimele meciuri ale lui Neymar. În special cel împotriva lui Rennes. Cei mai sensibili dintre voi ar începe să plângă. Pentru un fan al fotbalului, duminică după-amiază, a reprezentat o formă de tristețe să îl vadă pe jucătorul brazilian în această formă”, au scris francezii. 


Un gol și două assist-uri în șapte meciuri are Neymar în acest sezon în tricoul lui Paris Saint-Germain. 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *