„Cristiano a avut probleme cu colegii sai!” Fostul oficial al lui Juventus recunoaste tensiunile din vestiarul clubului! Ce a spus Situatia lui Cristiano Ronaldo de la Juventus este in continuare incerta.


Oficialii clubului din Torino au afirmat ca isi doresc ca portughezul sa ramana in Italia, insa, pe de alta parte, in presa de specialitate din strainatate se scrie constant despre negocierierile dintre agentul fotbalistului si cluburi precum PSG sau Manchester United.


David Trezeguet a facut cateva dezvaluiri interesante despre situatia de la club a lui Cristiano Ronaldo, explicand ca intre ei si anumiti colegi de echipa au existat probleme.


„A fost cea mai buna alegere pentru club, nimeni nu se astepta la asa ceva. Dar au fost si cateva probleme cu niste coechipieri, si se poate vedea asta, dar a marcat 100 de goluri”, a declarat Trezeguet, potrivit gazzetta.it.


„Cred ca nimeni nu este capabil sa se inteleaga cu el precum Zinedine Zidane, probabil au fost niste lipsuri de comunicare la Juventus de la un anumit punct”, a adaugat acesta. 


Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images/Instagram 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *