Cristi Manea, după egalul cu Young Boys Berna: „Mergem acolo cu 50% șanse!”CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, în manșa tur a turului trei al preliminariilor Champions League.


Cristian Manea a deschis scorul pentru campioana României. El crede că rezultatul face ca soarta calificării să fie deschisă pentru ambele echipe, înaintea meciului retur, din Elveția.


„Păcat că am primit gol în prelungiri. Cred că, la cum ne-am dăruit și la cum ne-am apărat, meritam să câștigăm. Trebuia să rămânem puțin mai sus, ne-am cam retras, dar așa e când marchezi, te trage jocul înapoi, iar ei au forțat.


Trebuie să mergem acolo să dăm tot ce putem, tot ce am dat și în seara asta ca să avem șanse să ne calificăm. Nu prea a avut timp Mister cu acest sistem, a făcut tot ce a putut, dar unii dintre noi am mai jucat în acest sistem și știam să stăm în el, dar dacă vom mai aborda acest sistem, vom crește mai mult în joc, pentru că avem mai multe unghiuri de pasare.


E un jucător puternic Alibec, ați vazut că el și Billel au ținut foarte bine de minge și s-au întors cu adversarii spre poartă. Sper să își revină la retur. Sincer, e cam aceeași echipă ca anul trecut, așa mi s-a părut, cred că mai au 6-7 jucători. 


Dar trebuie să mergem acolo mai agresivi, să ne jucăm șansa să megem în play-off-ul UCL. Dacă a fost 1-1, eu zic că mergem acolo cu 50% șanse”, a spus Cristi Manea.  • Cristian Manea, după egalul cu Young Boys Berna:


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *