Cine este Faraonu’, șoferul cu Ferrari care a lovit un polițist. Avocatul său dă vina pe omul legii: ”S-a agățat de mașină”Individul care a accidentat un polițist cu un Ferrari în orașul Bocșa, din județul Caras-Severin, este căutat și de autoritățile din Austria. Ar fi luat mai multe mașini în leasing, pentru care nu ar fi plătit niciodată. Așa că străinii cer extrădarea lui.

În țară, polițiștii au reușit să-l oprească abia după ce au tras 3 focur de armă în aer. Bărbatul a fost reținut pentru ultraj.

El este Faraonu’, bărbatul de 42 de ani care a lovit cu un Ferrari un polițist care a încercat să-l oprească în trafic. Individul locuiește de mulți ani în Spania și vine acasă doar în vacanță, în luna august.

Joi mergea la o nuntă. Era într-o coloană de mașini scumpe, unele chiar în ediții limitate. Pentru că știau că nunta va fi una zgomotoasă, polițiștii au organizat mai multe filtre în oraș și au încercat să-l oprească pe Faraonu pentru un control de rutină. În loc să oprească, a accidentat un agent și a demarat în trombă.

– Ce ați făcut, măi oameni buni?
- L-a luat pe colegul meu pe capotă, n-ai văzut?
„.

Agenții au tras 3 focuri de armă în aer.

 

A cumpărat mai multe mașini în Austria, pentru care nu a plătit

 

Cosmin Bolosin, avocatul suspectului: „Un polițist s-a agățat de mașina clientului meu, acesta fiind târât 1-2 metri de către acesta. Clientul meu s-a speriat foarte tare de faptul că au mai venit încă 2 polițiști și au încercat să îl extragă din mașină și atunci a demarat în trombă„.

În urma acestui incident, polițiștii au descoperit că Faraonu’ este căutat de autoritățile din Austria care au emis un mandat european de arestare și cer extrădarea lui.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul de 42 de ani este căutat de polițiștii din Austria pentru că ar fi cumpărat în leasing mai multe mașini, însă ulterior nu a plătit nimic pentru ele.

Mașina suspectului este în custodia poliției, iar el este cercetat pentru ultraj. Va rămâne în arestat provizoriu pentru 15 zile până când autoritățile române vor încheia formalitățile de extrădare.

Polițistul lovit de Ferrari are politraumatisme și deși medicii i-au recomandat 30 de zile de spitalizare nu a rămas internat.

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *