Chindia Târgoviște – Sepsi OSK, LIVE TEXT de la 18:30 | Ultimul test al lui Grozavu înainte de returul cu TrnavaUrmărim și comentăm împreună meciul dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro. 


Chindia Târgoviște – Sepsi 


 


Echipele de start:


Chindia Târgoviște: D. Moldovan – Capușă, Celea, Baxevanos, Roumpoulakou – A. Șerban, Suciu, Iacob, Popadiuc – Neguț, Florea
Rezerve: Cabuz, Popa, Corbu, Cherchez, Ioniță, Martac, Matiș, Kocic, M. Șerban
Antrenor: Emil SăndoiChindia Târgoviște și Sepsi OSK se vor întâlni în a doua etapă a Ligii 1. După ce au fost surpriza campionatului trecut, câștigând playout-ul, în primul meci din acest an competițional, dâmbovițenii au pierdut la limită contra Rapidului, 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bălan, în minutul 57. 


Pe când Sepsi vine după o victorie cu Academica Clinceni, 2-0, și o remiză cu Spartak Trnava, 0-0, în turul 3 preliminar din Conference League. Astfel, meciul cu echipa pregătită de Emil Săndoi va fi ultimul test pentru antrenorul covăsnenilor înainte de returul cu slovacii.  


În sezonul trecut, Chindia și Sepsi s-au întâlnit de 4 ori. Gruparea din Sfântu Gheorghe s-a impus de două ori, cu 2-0 și 2-1, în timp ce echipa din Târgoviște a câștigat o dată, 1-0, iar un rezultat s-a terminat la egalitate, 1-1.   • Chindia Târgoviște - Sepsi OSK, LIVE TEXT de la 18:30 | Ultimul test al lui Grozavu înainte de returul cu Spartak Trnva


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *