CFR Cluj încearcă să-și betoneze defensiva! Ardelenii au pus ochii pe un fotbalist de națională


SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:08

Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 22:11


După încercarea eșuată de întărire în ofensivă, ardelenii încearcă acum să facă o mutare în defensivă. Bogdan Mara a dezvăluit că CFR negociază în momentul de față cu fundașului central Wilfried Kanon (28 de ani), care are 52 de meciuri în naționala Coastei de Fildeș.


„Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari.


Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el.


Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant”, a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, la Digi Sport.


Wilfried Kanon a mai evoluat în România, în sezonul 2012-2013, pentru FC Brașov și Gloria Bistrița. Fotbalistul din Coasta de Fildeș are 30 de meciuri în Liga 1.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *