„Ce știe lumea despre FCSB?” Un fost mare mijlocaș, avertisment pentru Moruțan, al cărui transfer ar fi în impasReacții dură din partea unui fost component al primei reprezentative. 


Ioan Ovidiu Sabău, fostul mare jucător al naționalei, îl avertizează pe Olimpiu Moruțan, mijlocaș care va evolua la Galatasaray Istanbul, după cum a anunțat Gigi Becali, patronul echipei FCSB. 


„Moțul” susține că Moruțan va fi obligat să se impună rapid în echipa lui Fatih Terim și să joace la potențialul său maxim pentru a-și câștiga respectul într-o formație plină de vedete. 


Sabău: „Moruțan va trebui să-și câștige respectul coechipierilor”

 


Totodată, Sabău atrage atenția că nici background-ul nu-l ajută pe fotbalistul născut în Cluj-Napoca. FCSB a fost eliminată din Conference League.


„Moruţan va trebui să-şi câştige respectul coechipierilor, pentru că nu este un jucător cunoscut. Ce ştie lumea despre FCSB? N-ai jucat în cupele europene. Acolo este concurenţă, au nevoie de valori, au nevoie să câştige. Te impui dacă îţi ajuţi echipa, dacă nu, nu te respectă. Un jucător talentat, tânăr, poate să crească într-o echipă precum Galatasaray.


Moruţan a avut momente când a avut evoluţii foarte bune, dar nu prea juca. Este un jucător foarte talentat, care are nevoie să i se dea încredere”, a declarat Sabău, potrivit Look Sport. 


Gigi Becali a anunțat că transferul lui Moruțan la Galatasaray e ca și rezolvat!


Patronul de la FCSB a declarat pentru www.sport.ro că s-a ajuns la o înțelegere, în proporție de 99% și că urmează să fie puse la punct ultimele detalii cu privire la mutarea românului în Turcia. 


„Înseamnă că s-au hotărât să dea 10 milioane. Mie cine mi-a spus, mi-a spus că 99% e făcut. Știu că nea „Împărat” Terim, îi place mult de el și că numărul 10 vrea să i-l dea lui”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro și PRO TV.


Declarație neașteptată a lui Burak Elmas


 La scurt timp după informațiile oferite de Gigi Becali, președintele clubului turc a făcut o declarație neașteptată, lăsând de înțeles că înțelegerea dintre cele două cluburi nu există deocamdată, din motive financiare.


„Nu avem nicio inițiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruțan”, a spus Burak Elmas, potrivit presei din Turcia.  • Olimpiu Moruțan


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *