Ce se intampla cu Man si Mihaila! Directorul general al Parmei a facut anuntul dupa ultimele zvonuri aparuteJavier Ribalta, directorul general al Parmei, a vorbit despre viitorul romanilor Man si Mihaila.


Ribalta a dezvaluit ca pe adresa clubului nu a venit pana acum nicio oferta concreta pentru Man sau Mihaila si a reiterat faptul ca acestia vor ramane la club si in stagiunea viitoare.


„Perlele” din Romania pleaca de la Parma doar in cazul unor oferte de nerefuzat


„In afara de Messi, toti fotbalistii au un pret si pot fi vanduti, dar nu au sosit niciodata oferte pentru Man si Mihaila.


Daca echipele ii cauta direct pe ei sau pe agentii lor, nu stiu, dar nimeni nu ne-a facut nicio oferta pana acum. Daca nu vine vreo propunere uluitoare, vor ramane aici”, a spus Javier Ribalta, directorul general al lui Parma.


Parma s-a intarit in aceasta campanie de transferuri cu Gianluigi Buffon (Juventus / gratis), Franco Vazquez (Sevilla / gratis), Lautaro Valenti (Lanus / 10.5 mil. euro), Andreas Cornelius (Atalanta / 8.4 mil. euro), Wylan Cyprien (Nice / 6.7 mil. euro), Stanko Jurici (Hajduk Split / 2 mil. euro), Daniel Bernabe (Manchester City U23 / gratis) si Daniele Iacoponi (Arezzo / gratis), in timp ce alti 27 de jucatori s-au intors dupa imprumuturi, mare parte dintre ei urmand sa fie cedati din nou.


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *