Ce cadou și-a făcut Zlatan Ibrahimovic la 40 de ani. Suedezul nu s-a uitat la bani când l-a ales 


SPORT.RO

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 09:38

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 09:58


Suedezul se află în perioada de recuperare după o accidentare la genunchi, motiv pentru care nu a jucat în ultimele jocuri ale lui AC Milan, însă s-a bucurat alături de colegii săi de o petrece pe cinste în cantonament. 


Celebrul fotbalist nu s-a uitat la bani atunci când și-a ales cadoul pentru ziua sa, un Ferrari SF90 Stradale, bolid pe care l-a prezentat admiratorilor pe contul de Instagram. 


Modelul este evaluat la aproximativ 480.000 de euro și este primul model hibrid produs de Ferrari. La 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic și-a luat tot o mașină, un Ferrari Monza SP2, care a costat în jur de două milioane de euro, iar pentru aniversarea de anul trecut și-a făcut cadou un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition.Aflat în cantonament cu AC Milan, de sărbătorirea lui Zlatan s-a ocupat Paolo Maldini. Direcotul tehnic al „rossonerilor” i-a oferit atacantului un tort uriaș, care are imprimat chipul lui Ibrahimovic și o sticlă de vin din 1981, anul în care s-a născut superstarul suedez. 


De asemenea, Maldini i-a mai înmânat o felicitare pe care scrie: „Zlatan sărbătorește alături de familia Rossoneri. În acest an, planeta a avut privilegiul să orbiteze în jurul lui Ibra. La mulți ani, Zlatan!”.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *