Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticia Addams din viitorul serial Netflix


Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticia din celebra familie Addams, în serialul Netflix intitulat „Wednesday”, scrie News.ro.

Ea se alătură actorilor din distribuţie anunţaţi deja: Jenna Ortega şi Luis Guzmán. Ortega va fi Wednesday, în timp ce Guzmán îl va interpreta pe Gomez Addams, soţul Morticiei.

„Wednesday”, care a primit o comandă de opt episoade în februarie, este descris drept un serial plin de mister, ce urmăreşte anii lui Wednesday Addams în perioada studenţiei la Academia Nevermore. 

Carolyn Jones a jucat rolul Morticia în primul serial „Familia Addams” din 1960. Anjelica Huston, poate cea mai faimoasă, a jucat rolul în două filme „Addams Family” în anii 1990. Recent, Charlize Theron ai-a împrumutat vocea Morticiei în filmul animat cu acelaşi titlu din 2019.

Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, şi „Prodigal Son” la Fox. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”. 

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *