BREAKING NEWS | CFR a aflat cu cine ar putea juca în playoff-ul Europa League! Tragere dificilă pentru campioanăClujenii au o lună august plină.


UPDATE 14:20 Campioana României o va întâlni pe pierzătoarea dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol în playoff-ul din Europa League, asta în cazul în care nu va reuși să treacă de Young Boys în playoff-ul din Champions League.Formația pregătită de Marius Șumudică și-a aflat cu puțin timp în urmă posibila adversară pe care ar putea să o înfrunte în playoff-ul Champions League, iar acum a venit momentul pentru clujeni să cunoască și posibila adversară din playoff-ul Europa League, în cazul în care va fi eliminată de Young Boys.


Printre cele mai grele adversare se numără Fenerbahce, AZ Alkmaar, Royal Antwerp, Steaua Roșie/Sheriff Tiraspol sau Sturm Graz, iar echipe care ar putea să fie mai accesibile pentru români sunt Omonia Nicosia/Flora Tallinn, NS Mura/Zalgiris Vilnius sau Kairat Almaty/Alashkert FC.  • BREAKING NEWS | CFR a aflat cu cine ar putea juca în playoff-ul Europa League!


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *