Billie Eilish a fost mai fericita ca niciodata la premiera noului film James BondBillie Eilish a avut ocazia sa ii cunoasca pe printul William si Kate Middleton, unde credeti? La premiera noului film James Bond ce a avut loc recent in Londra. 

Yuuuup! Artista arata mai fericita ca niciodată la premiera „No Time to Die”, deoarece ea si fratele ei mai mare, Finneas , s-au întâlnit cu printul William si Kate Middleton la premiera filmului pentru care cei doi frati au scris si compus piesa tematica.   

Well, sentimentul de bucurie si admiratie a fost reciproc, deoarece Ducele și Ducesa de Cambridge au vorbit cu cei doi frati si i-au felicitat pentru realizarile lor. Si, da, este suficient sa spunem ca Billie a fost mai mult decat incantata sa-l cunoasca pe viitorul rege si pe viitoarea regina a Angliei.

De asemenea, Ducele si Ducesa au fost la fel de entuziasmati sa sustina distributia filmului Bond, scriind pe Instagram-ul lor oficial: „Minunat sa revedem agentul 007 inapoi pe marile ecrane! No Time To Die este cel de-al 25-lea film James Bond si ultimul a lui Daniel Craig, dupa 15 ani in rol.”

Ei au adaugat: „Premiera mondiala din aceasta seara va beneficia de organizatii caritabile care sustin serviciile si fosti membri ai celor trei agentii de informatii: Serviciul secret de informatii, Serviciul de securitate si @gchq”.

Cat de tare, nu? Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *