„Asta nu ți-a plăcut!” Una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști a dezvăluit motivul rupturii Aurah Ruiz și Jese Rodriguez au avut o relație controversată. 


Cei doi au fost de multe ori în centrul scandalului, însă recent s-au despărțit, după o serie de astfel de momente în care s-au tot împăcat și au revenit din nou împreună. Deși în urmă cu câteva luni au decis să își mai dea o șansă, infidelitatea fotbalistului a aruncat totul în aer. 


De atunci, Aurah l-a tot „provocat” pe tatăl fiului său pe rețelele de socializare, iar cu ultima postare pare să fi rezolvat „misterul” ultimei despărțiri. 


Aurah Ruiz a postat o fotografie pe contul de Instagram în care își etala formele sexy în costum de baie, iar alături de poză a pus și descrierea: „M-am comportat ca tine și asta nu ți-a plăcut”. 
  • „Asta nu ți-a plăcut!” Una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști a dezvăluit motivul rupturiiIanis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *