Apar noi detalii despre plecarea lui Messi de la Barcelona. Cum le-a dat vestea colegilor este neașteptat Vestea plecării lui Lionel Messi de la FC Barcelona a picat ca un trăsnet în fotbalul internațional. 


Lionel Messi și-a anunțat colegii de la FC Barcelona despre plecarea sa printr-o metodă neașteptată. 


Starul argentinian a ales să le explice motivul pentru care s-a ajuns într-o asemenea situație prin intermediul unui mesaj pe grupul de Whatsapp pe care îl are cu mai mulți colegi.


Jurnalista Veronica Brunati a oferit această informație pe Twitter, dezvăluind ce le-a scris Messi: „Nu vreau să plec. Nu mai poate fi făcut nimic, nu mai sunt bani. Clubul se află într-o situație dificilă și nu pot să reînoiască contractul”.


Cum a aflat că pleacă de la FC Barcelona

 


„Tatăl meu a venit acasă. S-a întâlnit cu Laporta în acea dimineață. Când s-a întors, mi-a spus vestea, parcă m-au lovit o grămadă de bolovani. A trebuit să mă pregătesc să-i spun Antonelei și copiilor. I-am explicat, am fost supărați și am început să plângem. Apoi am încercat să ne revenim pentru a-i anunța pe copii. În decembrie, le spusesem că vom rămâne în Barcelona. Știam că va fi dificil pentru ei, mai ales pentru Thiago„, a mărturisit Messi.   • Apar noi detalii despre plecarea lui Messi de la Barcelona. Cum le-a dat vestea colegilor este neașteptat


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *