Antrenorul lui Young Boys, spaima lui Pep Guardiola. Neamțul l-a împiedicat să stabilească noi recorduri cu City În drumul spre grupele Champions League, CFR Cluj trebuie să treacă peste dubla cu Young Boys Berna.


Elvețienii sunt antrenați de David Wagner, tehnician care a mai trecut și prin Premier League și Bundesliga.


În perioada 2015-2019, neamțul a fost antrenorul lui Huddersfield Town, iar în sezonul 2017-208 a reușit un rezultat spectaculos, egal cu Manchester City, 0-0.


La momentul respectiv, echipa antrenată de Pep Guardiola se afla într-o perioadă în care dobora record după record. A fost pentru a doua oară în acel sezon în care Manchester City nu a reușit să marcheze pe teren propriu.


Înaintea acestei partide, sub conducerea lui Pep Guardiola, „cetățenii” mai bifaseră doar două partide pe teren propriu în care să nu marcheze, cu Stoke în martie 2017 și cu Manchester United în 2017. 


Până la acel meci, Pep Guardiola avea 25 de partide încheiate cu scorul de 0-0 în 519 meciuri în postura de tehnician.  


CFR o va întâlni pe Young Boys manșa tur din  turul al preliminar Champions League.


Clujenii sunt deja calificați în grupele Conference League, după ce au trecut de Lincoln Red Imps, iar în faza următoare a competiției îi vor întâlni pe campionii elveției. Aceștia au ajuns în acest act grație victoriei cu Slovan Bratislava din retur, 3-2, după ce în prima manșă a fost 0-0.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *