Alt sezon, acelasi Haaland! ‘Mașina de goluri’ a lui Dortmund, debut perfect în Cupa Germaniei! A înscris de trei oriHaaland își continuă forma bună la Borussia Dortmund.


Atacantul a început perfect noul sezon. El a reușit un hat-trick în duelul cu Wehen, din Cupa Germaniei. Golurile marcate de el în minutele 26, 31 și 51, au fost singurele ale duelului. Datorită acestui rezultat, Borussia s-a calificat în 16-zecimile DFB Pokal.


Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai căutați jucători de pe piața transferurilor. 


Starul lui Dortmund a fost asociat cu posibile transferuri la cele mai mari cluburi din Europa în această vară. De la Real Madrid și Barcelona, până la Chelsea și Manchester United, toate și-au exprimat interesul pentru a-l transfera pe unul dintre cei mai promițători atacanți din fotbalul mondial. 


Chelsea este ultimul nume apărut pe listă, iar câștigătoarea Champions League ar fi dispusă să ofere 175 de milioane de euro în schimbul său, după cum au anunțat publicațiile internaționale. 


A plecat Sancho, a venit Malen


Jadon Sancho a fost transferat de Manchester United în schimbul a 85 de milioane de euro, iar Borussia Dortmund i-a găsit rapid înlocuitor, în persoana lui Donnyel Malen, atacantul de la PSV pentru care au platit 30 de milioane de euro, după cum a anunțat celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano.


Olandezul a trecut și pe la juniorii lui Arsenal, însă tunarii nu i-au acordat nici o șansă și l-au lăsat să plece liber la PSV. Malen poate juca atât ca atacant central sau vărf doi, însă la fel de bine se descurcă și în bandă. Antrenorul nemților va trebui să descopere pe ce sistem se va baza și unde va juca noua achiziție.  • Alt sezon, acelasi Haaland! 'Mașina de goluri' a lui Dortmund, debut perfect în Cupa Germaniei! A înscris de trei oriIanis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *