Alerta de securitate in Anglia! Masura luata de autoritati cu doar doua zile inainte de finala de pe WembleyEnglezii au sporit numarul agentilor care vor asigura securitatea in timpul finalei Euro 2020.


Englezii se tem ca suporterii s-ar putea strnge din nou in numar mare in dreptul portilor de acces pe stadion, pentru a forta intrarea pe stadion fara a-si achizitiona bilete. Din acest motiv s-a hotarat sporirea numarului de politisti care vor asigura paza pe timpul desfasurarii finalei Euro.


Autoritatile engleze vor sa evite astfel repetarea evenimantelor de la semifinala cu Danemarca, cand mai multi fani, profitand de imbulzeala de la intrarea in stadion s-au strecurat pe langa fortele de ordine si au patruns pe stadion fara sa aiba bilete.


Dupa ce a luat decizia de a spori securitatea in jurul stadionului Wembley, Federatia de Fotbal Engleza le-a cerut administratorilor sa verifice amanuntit actele Covid ale suporterilor, dupa ce s-a vehiculat ca multi suporteri au intrat pe stadion dupa ce doar si-au fluturat telefoanele in fata agentilor de securitate.


Final Campionatului European dintre Italia si Anglia se va disputa duminica, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmarit la PRO TV si pe VOYO.RO! Cele mai tari faze vor putea fi revazute pe sport.ro.  • Alerta de securitate in Anglia! Masura luata de autoritati cu doar doua zile inainte de finala de pe Wembley


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *