Al doilea cel mai tânăr debutant din Liga 1 a semnat! Unde va evolua în următorul sezonNicolae Dobrin este cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1.


Rareș Lazăr a devenit al doilea cel mai tânăr debutand din Liga 1, în 2014. Atunci el evolua în duelul dintre FC Vaslui și Ceahlăul Piatra Neamț. El evolua pentru gazde, având, la acel moment, 15 ani, o lună și 17 zile.


Între timp, acesta a ajuns la 22 de ani. A avut o experiță de un an și jumătate la Tottenham, iar mai apoi a revenit în România, jucând la CS Mioveni și Rapid. Giuleștenii au decis să îl cedeze împrumut pentru un sezon.


Rareș Lazăr va evolua la ASU Poli Timișoara, împrumut, timp de un sezon. Acesta a fost prezentat deja de noul său club. Rapid a decis să îl împrumute un sezon, în speranța că va deveni un jucător important pentru sezonul următor.


„Am ales Politehnica în primul rând pentru brand, pentru că am jucat la Rapid şi mă obişnuisem cu o presiune la fiecare meci din partea suporterilor, o presiune pozitivă, cu aşteptări foarte mari, cu foarte multe lucruri în jurul echipei.


Aşteptările sunt destul de mari, lumea are interes mare, acum s-au deschis şi stadioanele, de abia aştept să joc. Poţi astfel să simţi meciurile mult mai bine şi îmi place foarte mult acel sentiment. Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare!”, a spus Lazăr, după parafarea înțelegerii.  • Al doilea cel mai tânăr debutant din liga 1 a semnat! Unde va evolua în următorul sezon


Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *