Afla motivul pentru care Chris Brown l-a numit ”tepar” pe Kanye WestKanye West s-a pus pe treaba la scurt timp dupa lansarea noului sau album eliminand vocea lui Chris Brown, dar si contributiile lui KayCyy modificand unele mixuri. 

Dupa cum au subliniat Hypebeast si diferiti utilizatori al unor platforme, Chris Brown si KayCyy au avut contributiile lor la noul album a lui Kanye, mai precis la piesele „New Again” si „Keep My Spirit Alive”, pe care rapperul le-a ajustat inlocuind vocile cu cocea sa si corul sau Sunday Service.

In plus, West pare sa fi adaugat basul la „Junya” si a schimbat mixurile „God Breathed”, „Come to Life” și „Jail pt 2″.

Ei bine, acesta este motivul pentru care, la inceputul acestei luni, Brown l-a numit pe West „un tepar”, dupa ce a observat ca acesta nu i-a mai folosit strofa in piesa  „New Again”.  Mai mult, Chris Brown a distribuit intreaga strofa intr-o postare Instagram, care ulterior a fost stearsa.

Se stie deja ca rapperul Kanye are antecedente de genul acesta, de a intervenii peste piese, cum a facut cu cel de-al saptelea LP de studio „Viata lui Pablo” in 2016, unde a adaugat contributii si mostre la piese dupa lansarea albumului.Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *