Afla cand se va lansa lungmetrajul „BLACKPINK: The Movie”.Mana sus cine asteapta cu nerabdare lansarea lungmetrajului ”BLACKPINK: The Movie”?

 

Daca inca nu esti la curent cu ultimele vesti, afla ca fetele de la BLACKPINK pregatesc de zor lansarea filmului aniversar mentionat mai sus, ce va include cinci momente din concertul lor virtual, cat si din turneul mondial IN YOUR AREA, totul pentru ca fanii de pretutindeni sa poata simti cat mai realist experienta unui concert adevarat.

 

Mai mult, motivul pentru care fetele au ales sa share-uiasca cu fanii cinci momente din concertul lor, este acela ca trupa va implini cinci ani de experienta fix in ziua lansarii filmului.

 

Cat despre data oficiala a lansarii, nu de alta, dar probabil ca esti curios, afla ca va avea loc in luna august si va aparea pe marile ecrane in peste 100 de tari din toata lumea.

 

Si asta nu e tot, deoarece fetele au pregatit inca un proiect interesant numit ”4+1” dedicat tuturor fanilor. Deci, fii pe faza! Mai e suuuper putin!Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *