ACUM Simona Halep – Danielle Collins, la Montreal! Fostul lider mondial trece la conducerea joculuiSimona Halep – Danielle Collins, în turul doi al turneului de la Montreal!


Simona Halep – Danielle Collins 4-2Setul 1 


 


Game-ul 6: Românca trimite primul serviciu în teren și nu-i dă nicio șansă lui Collins (4-2)


Game-ul 5: „Simo” returnează în forță și își procură trei puncte de break, însă Collins reușește să-și recalibreze tirul și să trimită primul serviciu în teren, restabilind egalitatea la 40. Simona returnează perfect și o obligă pe Collins să greșească. „Super-Simo” trece la conducerea jocului (3-2)


Game-ul 4: Simona Halep arată siguranță la serviciu și restabilește rapid egalitatea (2-2)


Game-ul 3: Simona Halep are două mingi de break, însă Collins servește excelent și restabilește egalitatea, apoi reușește să-și facă serviciul (1-2)


Game-ul 2: Collins are minge de break, însă Simona servește bine și restabilește egalitatea. Împinsă de Collins pe fundul terenului, „Simo” reușește să controleze schimburile și să câștige următorul punct, apoi a urmat un serviciu perfect (1-1).


Game-ul 1: Collins începe bine setul și își face serviciul deși Simona a fost la un pas să facă break-ul (0-1).


Simona Halep (locul 13 mondial) se va duela în turul doi al turneului de la Montreal, cu Danielle Collins, locul 28 mondial, care a învins-o pe Jil Teichmann (Elveţia), locul 65 mondial.


Halep, locul 13 mondial şi cap de serie 6, şi Collins s-au mai întâlnit o singură dată, în 2014, în primul tur la US Open, când s-a impus sportiva din Constanţa.


Meciul dintre Halep şi Collins va avea loc loc în noaptea de miercuri spre joi, nu mai devreme de ora 02.00.


Pentru Simona Halep turneul de la Montreal este prima competiţie după accidentarea suferită la gambă. Halep nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat la turneul de la Roma.Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *