Accident teribil, în Vaslui. Bărbat decedat după ce căruţa pe care o conducea a fost izbită de o maşinăSURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica MihaelaPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul medical de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă care a intervenit la faţa locului.

,,Echipajul TIM a găsit conducătorul atelajului în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, dar din păcate acestea au fost fără răspuns, medicul declarând decesul. Conducătorul auto a fost evaluat. Acesta prezenta câteva răni şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au precizat că impactul dintre cele două vehicule s-ar fi produs în timp ce căruţa ieşea de pe un drum agricol.

,,Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate o căruţă şi un autoturism. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a explicat purtătorul de cuvânt a IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Citește și:

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *