„A vrut să joace un fotbal elevat”. Regretul lui Mihai Stoichiță despre Adrian Mutu la naționala U21


SPORT.RO

Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:38

Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 15:42


După o discuție avută cu oficialii clubului, Adrian Mutu a ajuns la o înțelegere cu conducerea și a plecat de pe banca tehnică a craiovenilor.


Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, este de părere că schimbarea lui Mutu a fost o decizie precipitată, adăugând că și-ar fi dorit ca acesta să rămână antrenor la echipa națională de tineret. 


„Credeam că o să aibă răbdare, este antrenor tânăr, are o imagine extraordinară. Dacă ar mai fi rămas doi ani la echipa de tineret poate ar fi arătat altfel rezultatele. S-a grăbit, toți își doresc să antreneze zi de zi. Lumea uită unde s-a dus, la o nou promovată. S-a schimbat mult echipa, au fost aduși mulți jucători noi. El a vrut să joace un fotbal destul de elevat din punct de vedere tactic și de aici s-a ajuns la această situație.


A fost hotărât, și-a dorit foarte mult să meargă la Craiova. El a vrut efervescență, nu e tipul să stea la loc călduț, toată viața a fost în centrul atenției. În schimb, imaginea jocului lui este una ordonată. A jucat ordonat, logic. Aseară, valoarea individuală și-a spus cuvântul.”, a declarat Mihai Stoichiță la DigiSport.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *