A prezis schimbarea lui Mamut. :) „La pauză ieși, după care ți se reziliază contractul!”Ivan Mamut a debutat pentru FCSB.


Atacantul adus de la Universitatea Craiova a fost titular în duelul cu Gaz Metan, însă a fost schimbat la pauza meciului. Modificarea a fost, cel mai probabil, dictată de Gigi Becali. Schimbările lui au devenit atât de previzibile, încât Basarab Panduru a prezis că Mamut va ieși la pauză:


„Nu ştiu cât de pregătit e Mamut. La pauză ieşi, după care ţi se reziliază contractul (n.r. – râde). Din minutul 30 poţi sta în vestiar decât să dormi pe teren. Mamut dă gol în seara asta, dacă nu e scos în minutul 30 (n.r. – râde). Dacă depăşeşte pauza, dă gol”, a declarat expertul Telekom Sport.  


Panduru a comentat și starea mentală de la FCSB. El crede că evoluțiile modeste ale lui Florin Tănase și Florinel Coman se simt în rezultate:


„Transferul ăsta ratat de Florin Tănase… Nu ştiu cum stă cu psihicul acum, dacă stă bine. În număr 9 parcă i-ar veni lui mai bine şi la mijloc să ai alt jucător să alerge. Radunovic ce face? Nu mai face nimic? Vedem. Să-l vedem şi pe Coman. Să treacă la cinci, şase meciuri bune, nu unul bun, două slabe. 


Vinicius a fost un jucător foarte bun pentru CFR. În ultimul an nu prea mi-a plăcut, dar era şi un altfel de fotbal. Aici, dacă te duci cu fundaşii la centrul terenului, probabil că Haruţ ar trebuie să strângă să-l ajute pe Vinicius. Să vedem, că poate nu are nevoie. Poate scoate viteza aia pe care nu a arătat-o niciodată, la vârsta asta. Mi-a plăcut mereu de Vinicius, dar nu ştiu ce mai poate. Să vedem ce poate”, a adăugat Basarab Panduru.   • A prezis schimbarea lui Mamut:Ianis Hagi în Champions League! Marți, de la 10 seara, în direct la PRO X: Glasgow Rangers – Malmo! Bucurați-vă de fotbal!

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *