A murit actorul american Ned Beatty


Actorul american Ned Beatty, cunoscut pentru rolurile sale din producţiile „Deliverance”, „Superman” și „Network”, a murit la vârsta de 83 de ani, informează Hotnews.ro.

Actorul, fost nominalizat la premiile Oscar, a murit din cauze naturale în casa sa din Los Angeles, a spus fiica sa, Blossom Beatty, pentru Holywood Reporter. Agenția care îl reprezenta, Shelter Entertainment Group, a confirmat informația.

”Ned s-a stins din cauze naturale duminică dimineață, înconjurat de familie și de cei apropiați”, a spus Deborah Miller, manager la Shelter Entertainment.

Născut în Louisville, Kentucky, Beatty și-a început cariera în teatru înainte să primească primul rol, în filmul „Deliverance”, în care a jucat alături de Burt Reynolds și Jon Voight.

Beatty a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar în 1976, penhtru rolul directorului de televiziune Arthur Jensen din pelicula „Network”. El a apărut în peste 150 de filme și seriale de televiziune. A fost căsătorit cu Sandra Johnson și are opt copii.

Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *