A învățat pentru BAC doar o oră, dar a știut tot: ”Deștept trebuie să fii 2 minute, nu toată viața”Un elev care a învățat doar o oră la examenul de Bacalaureat 2021, la proba de limba română, spune că va lua o notă bună, deoarece subiectul primit a fost chiar unul pe care l-a citit în singura sa oră în care a învățat.

 

Elevul din București i-a spus corespondentului PRO TV Roxana Hulpe că ”deștept trebuie să fii 2 minute, nu toată viața”.

Întrebat la ce facultate vrea să încerce în continuare, adolescentul a mărturisit că vrea să ajungă în poliție, deoarece polițiștii se pensionează mai devreme și au un salariu bun la început.

Elev: ”Am învățat aseară 5 opere. Le-am învățat o dată, am venit azi-dimineață și a picat fix Moara cu noroc, ce a picat și la simulare, foarte ușor. Nici nu-mi făceam probleme că va pica genul liric sau dramatic.”

Reporter: Deci tu te-ai pregătit pentru BAC 5 ore?

Elev: ”Nu, am citit 5 opere o singură dată. Cam o oră”.

Reporter: Unde vrei mai departe?

Elev: ”În poliție. Pentru că m-ar ajuta pe viitor, să dau în poliție. Pebntru că poți ieși mult mai devreme la pensie, ai salariu destul de mare de început față de antrenor sau alte domenii”.

Reporter: E cu corectitudinea, în poliție.

Elev: ”Da, știu, și este un lucru foarte bun, chestia asta.”

Reporter: Ai tratat cu corectitudine bacalaureatul?

Elev: ”Normal, dacă am învățat, nu merit să iau?

Reporter: O oră.

Elev: ”O oră, nu contează. Deștept trebuie să fii 2 minute, nu toată viața.”

 

Subiecte BAC 2021. Cu emoţii, 133.000 de candidaţi au susţinut luni prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la Limba şi Literatura Română.

Vedeți aici rezolvarea subiectelor.

 

 Source link

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *